.

.

Blush Dr. Skin Dr Дейв - 7-Инчов Вибриращ Реалистичен Вибратор с дистанционно управление - Съвместима Издънка с каишка за безплатни игри ръце - Реалистични Секс-играчка, с б?

Blush Dr. Skin Dr Дейв - 7-Инчов Вибриращ Реалистичен Вибратор с дистанционно управление - Съвместима Издънка с каишка за безплатни

Оценка на продукта:

BGN 13.43
Налично
Налично за поръчка

Реалистични детайли и твърдост, което позволява да се насладите на всичко по-добре, отколкото в действителностРегулируема многоскоростная вибрация с използване на кабелна дистанционно управление. Универсална твърда основа на присоске и е съвместимо с обезопасителни колани.Чудесно за игра, без помощта на ръцете.Насладете се на Душевно спокойствие.Изработен е от непористого PVC.Не съдържа ароматизатори, фталатов, парафини или латекс.РАЗМЕР - Дължина 7,5 инча (може да се добави 7 см) х ширина 1.Реалистични детайли и твърдост, което позволява да се насладите на всичко по-добре, отколкото в действителност.Регулируема многоскоростная вибрация с използване на кабелна дистанционно управление. Универсална твърда основа на присоске и е съвместимо с обезопасителни колани.Чудесно за игра, без помощта на ръцете.Насладете се на Душевно спокойствие.Изработен е от непористого PVC.Не съдържа ароматизатори, фталатов, парафини или латекс.РАЗМЕР - Дължина 7,5 инча (може да се добави 7 см) х ширина 1.Skin - Д-Р Дейв 7-Инчов Вибриращ Ванилия.

Към свойства

Най-добри оферти в категория