.

.

Готварска печка DIKOO Горната полк Дървена за кухненски печки, 2 опаковки 15 инча Над Кухненски рафт Бамбук в Дървена Поставка за подправки Аксесоари за печки за Орган?

Готварска печка DIKOO Горната полк Дървена за кухненски печки, 2 опаковки 15 инча Над Кухненски рафт Бамбук в Дървена Поставка за

Оценка на продукта:

BGN 1.67
Налично
Налично за поръчка

Размер на рафтовете : срок на годност за плоча се състои от 2 15-инчов бамбукови дъски, можете да свържете два рафта заедно, за да имаме рафт за подправки с дължина 30 инчаЛесна и проста операция връзка.Здрав материал : Горна полк над печката е изработена от устойчив бамбук; я достатъчно, за да побере буркани за подправки с различни размери; той е устойчив и лесен за почистване.Съвместимост за различни видове печки : имаме монтирани двустранни лепкава накладки, както и винтове определят две инсталации, които могат да бъдат монтирани на различни плоски плочи.Подходящ за помещения : Конструкции за инсталиране на винтове за дърво може да бъде окачен на стената.Може да се използва за демонстрация на стоки в офиси, спални, дневни, кухни и т. на Помещение и включва : 2 бр. 15-инчов бамбук полк, 10 бр. лепкава задни накладки, 6 бр. лепило, винтове (дървени изделия, залепените ръчно, не симетрични изделия, множество продукти след заплитането на самолети имат по-малка разлика. Размер на рафтовете : срок на годност за плоча се състои от 2 парчета 15-инчов бамбукови дъски, можете да се присъедините две рафтовете заедно до рафтовете на магазините за подправки с дължина 30 инча.Лесна и проста операция връзка.Здрав материал : Горна полк над печката е изработена от устойчив бамбук; я достатъчно, за да побере буркани за подправки с различни размери; той е устойчив и лесен за почистване.

Към свойства

Най-добри оферти в категория