.

.

Комплект за изпомпване на товарни гуми Mytee Products размер 3/8 инча x 50 метра. Въздушен маркуч Hybird, Универсална Дръжка и патрон (300 паунда на квадратен инч)

Комплект за изпомпване на товарни гуми Mytee Products размер 3/8 инча x 50 метра. Въздушен маркуч Hybird, Универсална Дръжка и патрон

Оценка на продукта:

BGN 5.66
Налично
Налично за поръчка

Комплект за изпомпване на товарни гуми 3/8"ID с пневматична дръжка, патрон и гладкостИдва с маркуч 3/8 "x 50", дюза Радвам се, Hand и двоен въздушен патрон 30°. 300 паунда на квадратен инч - Максимално работно налягане.Комплект за изпомпване на товарни гуми 3/8"ID с пневматична дръжка, патрон и гладкост.Идва с маркуч 3/8 "x 50", дюза Радвам се, Hand и двоен въздушен патрон 30°. 300 паунда на квадратен инч - Максимално работно налягане.Единственото нещо, което трябва камион за доставка на пратката, - това е чудесен комплект гуми.Разбира се, двигателят може да завестись, но си колело ще ви отведе в движение и ще доведат до там, където трябва да бъдат.За съжаление, отворете път, обикновено е трудна за гуми, и тези гуми могат да бъдат повредени и да се спука.За щастие, у нас, в Mytee Products има точно това, което ще ви помогне да поправите тези гуми, подправете ги и отново се отправят на път.Не търсете нищо по-далеч комплект за суап гуми, разработени специално за шофьори на камиони, за да се съсредоточи върху тяхната сигурност и удобство.

Към свойства

Най-добри оферти в категория