.

.

Метални Щанци за Изрязване на Коледни Листа, Щанци За Изрязване на Коледни Листа, Щанци за Изрязване на Хартиени Картички, Шаблони за Релеф Направи си сам, Изработв?

Метални Щанци за Изрязване на Коледни Листа, Щанци За Изрязване на Коледни Листа, Щанци за Изрязване на Хартиени Картички, Шаблони

Оценка на продукта:

BGN 1.67
Налично
Налично за поръчка

▶Цвят : сребро; Размер : 151 * 11,5 см /5,94 * 4,53 инча (прибл.Коледен лист, Клон, метални Режещи Печати, хартия за картички, Режещи Печати, Шаблони за Релеф "Направи си сам", Изработване на картички, библиотеки Етикети, Декоративни хартиени Печати, Scrapbooking. ▶Материал : Висококачествена тънки метални листове за рязане, направени от 100% въглеродна стомана, тези шаблони за релеф във формата на цветни листа са безопасни за пипане, благодарение на приятна умения, фина режещата част и гладка повърхност, тяхното не е лесно да се съборят или да се деформира, и няма да навредят на вашата ръчна работа, те могат да бъдат дълго време се прилагат в различни проекти по рукоделию. ▶ Преносим и лесен за използване : Това е малка по размер, щанцоване могат да бъдат приложени за рязане изкуствена кожа, плат, хартия, картон, хартия, можете да използвате въображението си, за да събере или да се прибират заедно, за да постигнат неочаквани резултати. ▶Характеристики : Многоформный, лесен за използване, здрав инструмент, за подпечатване на хартия Идеалният инструмент за изработка на поздравителни картички, покани, албуми, албуми фотоалбуми и т. по-Обширни области на приложение - вырезные форми, щанци за различни материали, включително хартия, картон, ТАЛАШИТ, специална хартия и много повече!. ▶ Мултифункционалност : Тези режещи форми за производство на пощенски картички, подходящи за картички, албуми, занаяти собствените си ръце, и т. Можете да използвате тази форма за създаване на идеалните форми на вашите картички и фотоальбомах, което ще ви позволи да създадете красива картичка, и това е вашият първи избор при създаването на шаблони.

Към свойства

Най-добри оферти в категория