.

.

Jiuan Подвесная чанта за съхранение, стенен каишка за съхраняване на куката за украса, окачване на задната вратата на достъпа на гардероба, чанта за съхранение, обнов?

Jiuan Подвесная чанта за съхранение, стенен каишка за съхраняване на куката за украса, окачване на задната вратата на достъпа на

Оценка на продукта:

BGN 16.85
Налично
Налично за поръчка

1 Подвесная чанта за съхранение, лесен за съхранение, лесно переноске, дизайн с плетене на една кука, шкафове, гардероби, врати, окачени на пръчки и т., Широко използван, с дебелина по-малко от 4 см, както и функция за съхранение на увеличена. Продуктът е произведен от памук и лен с железни куки, които са тежки, здрави и износоустойчиви. Поставете таблети и книги с голям капацитет. Странични куки, слушалки, портмонета за монети, ключове и т. Може да се използва за прикроватной нощни шкафчета в общежитие, табли за офис стола, на вратата на кухненския шкаф и др. стоки от първа необходимост за пътуване в дома си.Марка : Јіиапприменяемый сценарий : стенен монтажцвет : обновен бяло, обновен сив, обновен тъмно сив, обновен син триъгълник, подобрени розов облак, модернизирани пръски мастило, обновен кактус, обновен син, обновен сив триъгълник, обновен музикален заек, обновен зелено, обновена син печат, усъвършенстване на черна мрежа, усъвършенстване на бяла мрежа, обновен пресен зелен, обновен череша на прах, обновен тъмно синьо, обновен ананас, подобрени синьо облак, усъвършенстване на сивата мрежа, обновен весел заек Обхват : cd-rom, списание, канцеларски материали, хигиенична салфетка, козметика, книги, лекарства, разни, картички, Конфетыматериал : памук и коноп, Място за съхранение : спалня Стил на съхранение : Японски стильСтиль : плосък Категория : чанта за съхранение.

Към свойства

Най-добри оферти в категория