.

.

Знаме-Знамето С Деня на Майката, 5x3 Фута, Украса за парти в чест на Деня на Майката, Флаг за градината в чест на Деня на Майката, Украса за банер в чест на Деня на Майка?

Знаме-Знамето С Деня на Майката, 5x3 Фута, Украса за парти в чест на Деня на Майката, Флаг за градината в чест на Деня на Майката,

Оценка на продукта:

BGN 4.00
Налично
Налично за поръчка

❤️ Че можете да получите В нашия набор от бижута ден на майката е включен 1 бр градински флаг ден на майката и 6 метра лента.А размерът на хартата ден на майката е 5x3 фута (150 см. * 100 см), което е достатъчно за украса на стени, рафтове, огради, дървета, класни дъски и офиси.Флаг с декорации за деня на майката - това е един изискан фон за снимки на парти в чест на деня на майката, който идеално ще се вдигне парти атмосфера и ще се превърне в грандиозно събитие. ❤️ Добър избор за банер Деня на майката : Нашият флаг decoracion dia de las madres включва в себе си всички елементи, свързани с деня на майката.Надпис "ден на майката" на уличном знамето, украшающем ден на майката, създава весело празнично настроение, като се подчертава радостта на хората на фестивала; Цветя и пеперуди, околните копие, пълни с топлина и любов.Нашите декорации за деня на майката, за дома хартата ще стане голям хит на вашата празнична парти по повод деня на майката. ❤️ Здрави материали : полиестер, невероятно флаг на Деня на майката, за улиците, за многократна употреба, стабилна, лесно се сгъва и не заема място за съхранение Фигура фигура : Разноцветни лалета, пеперуди, сърца и други класически елементи; 1x Флаг на Деня на майката, 1 шестиметровая лента Характеристики : 1.

Към свойства

Най-добри оферти в категория