.

.

Овлажнители на въздуха за спални, Голяма стая, Овлажнители за въздух със студена мъгла за детска и растения с управление по Wi-Fi, Резервоар с обем 6 л (1,6 литра), Настро?

Овлажнители на въздуха за спални, Голяма стая, Овлажнители за въздух със студена мъгла за детска и растения с управление по Wi-Fi,

Оценка на продукта:

BGN 28.00
Налично
Налично за поръчка

?【Управлението на приложение и списък на ETL】 ултразвуков овлажнител на въздуха Ufresh за дома, захранвани от мобилни приложения могат да управляват с вашия телефон, и разстоянието не е ограниченБлагодарение на сертифициране ETL и функция за автоматично изключване на сигурността е основен приоритет. ?【Голям капацитет и стягане】 Този овлажнител cool mist за по-големи помещения с резервоар за вода с обем от 6 л (1,6 литра) е предназначен за помещения с площ до 550 м2 и работи до 55 часа с почивка между заправками.Конструкция на горния пълнител осигурява надеждна и герметичную експлоатация в продължение на много години. ?【Дизайн с най-високо съдържанието и лесна за почистване】 Изпарител с най-високо пълнеж за спални оборудван с подвижен резервоар за вода с надеждна вградена дръжка и много широк отвор за лесно пълнене и почистване.В същото време той не се нуждае от специални грижи. ?【Керамичен филтър и аромалампочка】керамичен филтър за многократна употреба може да предотврати щети вода и смекчаване на твърда вода.Вградена кутия за етерични масла с вашата эссенцией изпълни стаята аромат и освежава въздуха за семейството си.

Към свойства

Най-добри оферти в категория