.

.

Комплект прибори за хранене от сребро 20 Парчета, Набор от прибори за хранене от неръждаема Стомана За 4 човека, Набор от прибори за хранене, Включително Вилица, Лъжи?

Комплект прибори за хранене от сребро 20 Парчета, Набор от прибори за хранене от неръждаема Стомана За 4 човека, Набор от прибори

Оценка на продукта:

BGN 3.00
Налично
Налично за поръчка

[ВЕЧЕРЯ ЗА 4 човека] набор от прибори за хранене от неръждаема стомана от 20 теми, включително 4-трапезария вилици / 4 десертни вилици / 4 офицерски нож / 4 супени лъжици / 4 десертни лъжициМодерен дизайн и отлично качество, които предоставят на купувачите по-удобен за използване. [ВИСОКО КАЧЕСТВО] Набор от прибори за 4 човека, изработен от висококачествена неръждаема стомана с титанов щанга с покритие, устойчиви на износване и корозия.Той също е с ергономичен дизайн, който го прави много удобен за задържане.Може да се използва безопасно в ежедневния живот. [МОДЕРЕН дизайн] се Използва здрава неръждаема стомана и технология огледално полиране, което прави повърхността изглежда като светло огледало, а също така пречи на размножаването на бактерии.Класически модерен дизайн се вписва добре в комплект прибори за хранене от 20 теми, превърнали се в незаменим стока в живота. [ЛЕСНА за ПОЧИСТВАНЕ] Гладка повърхност прекрасен набор от прибори за 4 човека лесни за почистване, а също така може безопасно да се съхранява в съдомиялна машина.Това е удобна кухненска посуда като за консервиране, така и за прочистване. [Идеален за използване] Комбинация от високо качество, с елегантен дизайн прави красив комплект прибори за хранене от неръждаема стомана, идеален за дневна семейно хранене, партита, на къмпинг, хотел, ресторант, банкет, на шведска маса, събирания, барбекю, къмпинг, за пътуване и т. И това е идеалният подарък за нов дом, рожден ден, сватба, на различни фестивали.

Към свойства

Най-добри оферти в категория