.

.

30X18 Инча Златисто-Жълт Отпечатък от Кучешки Лапи, Врата с полукръгла Подложка за влизане в помещение, Отпечатък Кученце, Нескользящие Абсорбиращи Подложки, 30X18 на И?

30X18 Инча Златисто-Жълт Отпечатък от Кучешки Лапи, Врата с полукръгла Подложка за влизане в помещение, Отпечатък Кученце, Нескользящие

Оценка на продукта:

BGN 11.33
Налично
Налично за поръчка

[Неща изделия] от Инфузорна кал + каучук, полнокадровая еднопосочна печат [Характеристики на продукта] Този мек тампон за секс от диатомовой мръсотия е изработен от висококачествен диатомового тиня, който абсорбира вода.Задната част е изработена от мека, противоплъзгаща каучук, който е лесен за почистване. [Применимая сцена] Тази подложка от диатомовой земята е подходяща за бани, кухни, душ кабини, врати на изтривалки и т. [Структура на опаковки] Съдържа подложка за пода с размер 30 * 18 инча (76 * 45 см).Ако имате някакви въпроси, просто ни пишете и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро. [Неща изделия] от Инфузорна кал + каучук, полнокадровая еднопосочна печат [Характеристики на продукта] Този мек тампон за секс от диатомовой мръсотия е изработен от висококачествен диатомового тиня, която има силен водопоглощением.Задната част е изработена от мека, противоплъзгаща каучук, който е лесен за почистване. [Применимая сцена] Тази подложка от диатомовой земята е подходяща за бани, кухни, душ кабини, врати на изтривалки и т.

Към свойства

Най-добри оферти в категория