.

.

Kendall 8881676434 Контейнер за биологично опасни отпадъци за остри предмети Sharps-A-Gator с моноблок, с капацитет 14 куб. м, дължина 10-71/128 х ширина 6-3 / 4 х Височина 17-49/64, Голям, Черв?

Kendall 8881676434 Контейнер за биологично опасни отпадъци за остри предмети Sharps-A-Gator с моноблок, с капацитет 14 куб. м, дължина

Оценка на продукта:

BGN 1.00
Налично
Налично за поръчка

Полирани наблюдение прозорци от четирите страниПолупрозрачни цветове с пигменти, които не съдържат олово, които не съдържат тежки метали.Прозрачен капак с много широка закопчалка-пеперуда.Разрези за изваждане на иглата.Могат да бъдат изложени на автоклавированию или изгаряне.Контейнерите се затварят за окончателно обезвреждане. Се поставят в гнездо.Регулируем отвор за въртене или сгъваеми капачки.Полирани наблюдение прозорци от четирите страни.Прозрачен цвят с пигменти, които не съдържат олово, които не съдържат тежки метали.Прозрачен капак с много широка закопчалка-пеперуда.Разрези за изваждане на иглата.Гнездо за прибиране.Може да се използва в автоклав или изгаря.

Към свойства

Най-добри оферти в категория