.

.

UNIQOOO 40 Листа Подарък Цигарена хартия За опаковане на Медоносни Пчели от Златист Метал в насипно състояние, Голяма 20X26 Инча, Синя Подвижния хартия с цветен Модел на П?

UNIQOOO 40 Листа Подарък Цигарена хартия За опаковане на Медоносни Пчели от Златист Метал в насипно състояние, Голяма 20X26 Инча,

Оценка на продукта:

BGN 2.67
Налично
Налично за поръчка

Пискюл от цигарена хартия със собствените си ръцеУкрасете подарък пакети и кутии.Опаковъчна хартия от цигарена хартия със собствените си ръце.Нарязан пълнеж от цигарена хартия със собствените си ръце.Четката от цигарена хартия със собствените си ръце.Цветя и конфети от цигарена хартия.Хартиени пълнители за спално бельо.Модел под формата на сини цветя и пчели.Листа с размер 20 х 26 см.Материал от чиста целулоза, хартия.Техника на отпечатване на воден знак.
? ПОДАРЪК КЪРПА СЛАДКО HONEY BEE - си с вкус подбран изборът на тези модни подарък кърпички Honey Bee ще позволи на вашите близки да се чувстват специални.Украсете подаръчни пакети с красив завършващ щрих, пренасяне на малки подаръчни кутии или използвайте като спално бельо, пълнители за дрехи, цветове и декорации; декорирайте ги панделки и лъкове, за да създадете незабравим ефект от връчването на подаръци.
? За ОПАКОВАНЕ на ПОДАРЪЦИ е СЪЩО ТОЛКОВА важно, колкото И ПОДАРЪК - Uniqooo 40 листа цигарена хартия Honey Bee от метална златно фолио с цветен печат от край до край, устойчива и подходяща за рециклиране, всяка хартия с размер 20 х 26 см 50x66 см изработени от 17-граммового хартия материал.Лека, мека и лесно оформяне или gatefold, чудесно за извършване на работи, като конфети, венец, цветя с пискюли, кутии от плат и много други идеи за занаяти собствените си ръце.
? ГЪВКАВОСТ За всякакви ПОВОДИ - Нашата подарък кърпа отлично подходящ за опаковане на подаръци и стилен подарък торбички или кутии за рождени дни, сватби, детски и сватбени дъждове, годишнина, коледа, коледни празници, Ден на майката, писма с новосельем и др.Тъй като това е много ценно опаковка от 40 листа, много магазини за дрехи малкия бизнес, цветарите, бижутери използват подарък кърпа за подобряване на представянето на стоките.
♻️ НАМАЛЯВАНЕ на ВЪГЛЕРОДНИЯ ОТПЕЧАТЪК - Използвайте екологично чисти папиросную хартия, обработени с помощта на технологиите за печат, воден знак, което означава ЛИПСА на КИСЕЛИНИ, без МИРИС, НЕТОКСИЧНОСТИ, НЕ ОТКРОЯВАЩИ се БОЯ, избирайте само екологично чисти материали от естествена целулоза, която е безопасна за вас.
? ДАЙТЕ ВОЛЯ на ТВОРЧЕСТВОТО - UNIQOOO - това е бизнес, собственост на жени, със седалище в Лос Анджелис. Ние разработваме продукти, за декоративно-приложни изкуства, за да можете да създавате, бърникането и използвате своя личен стил в пълна степен и да стане ненадминат познавач САМ.

Към свойства

Най-добри оферти в категория