.

.

Касета от кухи влакна WaterSep СУ 030 20RES12 S6 Researcher12 Green Line еднократна употреба, Мембранен отделение 30K, диаметър 2 мм, диаметър на 33,4 mm, дължина 311,2 мм, полиэфирсульфон/полис?

Касета от кухи влакна WaterSep СУ 030 20RES12 S6 Researcher12 Green Line еднократна употреба, Мембранен отделение 30K, диаметър

Оценка на продукта:

BGN 0.67
Налично
Налично за поръчка

Осветление клетъчни култури и ферментационных суспензии при първичния извличанеСъбиране на реколтата на клетките, отлични резултати са постигнати с цельными клетки e.coli, така и с лизатами e.coli, а също и с други технологични потоци за обработка на микроорганизми.Концентриране и пречистване на ваксини. обемът на пробата 0,4-2л. Площ на мембраната 0,5 квадратни метра.Осветление клетъчни култури и ферментационных суспензии при първичния извличане.Събиране на реколтата на клетките, отлични резултати са постигнати с цельными клетки e.coli, така и с лизатами e.coli, а също и с други технологични потоци за обработка на микроорганизми.Концентриране и пречистване на ваксини. обемът на пробата 0,4-2л. Площ на мембраната 0,5 квадратни метра.Мембранни изделия от кухи влакна Researcher Green се основават на нашата най-новата технология на модифицираните полиэфирсульфоновых мембрани, които не съдържат глицерин, с ниска экстрагируемостью.Всички продукти на Green Line минават гама-облъчване и са готови за употреба, без никакви изморителен предварително измиване.Изделия от кухо влакно Green Line от Water Sep - това е истинска технология plug-and-play в най-добрия.Свързване-Използва-Хвърли!Ниво на экстрагируемости за мембрани Researcher Green Line около 80 пъти по-малко, отколкото при мембрана, кондиционированной глицерин.

Към свойства

Най-добри оферти в категория