.

.

Титуляр яка Airtag Котка за Apple, Притежателят на яката Airtag Котка В рамките на 0,6 инча, Притежателят на яката Airtag за кучета, Притежателят на яката Airtag за домашни любимци, ?

Титуляр яка Airtag Котка за Apple, Притежателят на яката Airtag Котка В рамките на 0,6 инча, Притежателят на яката Airtag за кучета,

Оценка на продукта:

BGN 0.67
Налично
Налично за поръчка

? Идеален за airtag : Предназначен за котки, котенца и кученца, идеален за греди с размери до 0,6 инча, като 3/8", 2/5", 1/2", 5/8" широчина ? Уникален дизайн : калъф за въздушна етикет с линия, мек и здрав, от екологично чист гъвкав и мек течен силикон, водоустойчив, устойчив на надраскване и падане. ? По-безопасни и по-практично : титуляр airtag за котешки яка малък размер, ниско тегло, 0,2 грама, не обременит вашата котка или кученце. ? Широка приложимост : Аксесоари за греди Airtag за кучета имат артистичен дизайн, можете да ги обесим на раници / чанти, колани за възрастни, детски училищни чанти, яки кучета / котки или притежателите на греди за домашни любимци, нашийници, колани и каишки и др.Лесно можете да следите всичко, което искате. ? На всички въпроси може да се отговори в рамките на 24 часа!. ? Идеален за airtag : Предназначен за котки, котенца и кученца, идеален за греди с размери до 0,6 инча, като 3/8", 2/5", 1/2", 5/8" широчина. ? Уникален дизайн : калъф за въздушна етикет с линия, мек и здрав, от екологично чист гъвкав и мек течен силикон, водоустойчив, устойчив на надраскване и падане. ? По-безопасни и по-практично : титуляр airtag за котешки яка малък размер, ниско тегло, 0,2 грама, не обременит вашата котка или кученце.

Към свойства

Най-добри оферти в категория