.

.

LVeShop Весела Коледа, Прекрасен Мечка, Пола, за Елхи, Луксозна Кръгла Подложка За вътрешна и Външна Употреба, Празнични Украси за Коледната Елха В Селски Стил(30/36/48 Тр?

LVeShop Весела Коледа, Прекрасен Мечка, Пола, за Елхи, Луксозна Кръгла Подложка За вътрешна и Външна Употреба, Празнични Украси

Оценка на продукта:

BGN 0.67
Налично
Налично за поръчка

?【Високо качество】 : Нов актуализиран материал 2019 г, изработен от висококачествени полиестерни отшлифованных тъкани, осигурява дълготрайна употреба, запазва цвета ярък и дълготраен, а също така дава ви една незабравима почивка. ?【Отлично качество на изработка】 : Красив дизайн, изключително добре направен.Коледно дърво е Отлична Декорация, тя трябва да бъде всяко Семейство, ще Добави и Приятна Атмосфера на Празника. ?【Красива и елегантна】 : Идеална пола за коледната елха, за да се обличаш на коледната елха и придаване на особен вкус на вашето празника, не го използвайте, година след година. ?【Използвайте навсякъде】 : Направете прекрасни декорации за вашата коледната елха у дома, на улицата, на годишната церемония, в рамките на общността, по време на събитието, в училище, магазин, офис, супермаркет и т. ?【Инструкции за използването на】 : 2 Червени веревочных колан за лесна инсталация; 30""/36""/48"" на Разположение в три размера в зависимост от вашите нужди, покупки; 2 червени веревочных лента за лесен монтаж; Ръчно пране в перална машина. ?【Високо качество】 : Нов актуализиран материал 2019 г., изработен от висококачествени полиестерни отшлифованных тъкани, осигурява дълготрайна употреба, запазва цвета ярък и дълготраен, а също така дава ви една незабравима почивка. ?【Отлично качество на изработка】 : Красив дизайн, изключително добре направен.Коледно дърво е Отлична Декорация, тя трябва да бъде всяко Семейство, ще Добави и Приятна Атмосфера на Празника. ?【Красива и елегантна】 : Идеална пола за коледната елха, за да се обличаш на коледната елха и придаване на особен вкус на вашето празника, не го използвайте, година след година. ?【Използвайте навсякъде】 : Направете прекрасни декорации за вашата коледната елха у дома, на улицата, на годишната церемония, в рамките на общността, по време на събитието, в училище, магазин, офис, супермаркет и т. ?【Инструкции за използването на】 : 2 Червени веревочных колан за лесна инсталация; 30""/36""/48"" на Разположение в три размера в зависимост от вашите нужди, покупки; 2 червени веревочных лента за лесен монтаж; Ръчно пране в перална машина.

Към свойства

Най-добри оферти в категория