.

.

Jamktepat 4 бр. Втулки за клетки за Морски Свинчета, Носилка, за Морски Свинчета, Миещи Тампони за изследване на Урината, за Морски Свинчета, Бързо Абсорбиращи и Непромок?

Jamktepat 4 бр. Втулки за клетки за Морски Свинчета, Носилка, за Морски Свинчета, Миещи Тампони за изследване на Урината, за Морски

Оценка на продукта:

BGN 2.00
Налично
Налично за поръчка

Идеален за клетки за морски свинчета - Нашите лайнери са специално проектирани за най-продаваната клетки за морски свинчетаРазмер 24 "* 47" може напълно да покрие дъното клетки, ефективно поддържане на чистота и ред в рамките на клетката. 4-жична материали и бързото усвояването на - Ни постеля за морски свинчета са изработени от 4 слоя материал : Първи слой тъкан, която е боядисана памучна пряжей, мека и удобна.Втори слой - здраво needlefelt памук, който бързо се абсорбира и задържа водата.Фланец и противоскользящий-В нашия третия слой се използва водоустойчива мембрана TPU за предотвратяване на проникване на вода, която може ефективно да се предотврати замърсяването на клетките и защита на вашия паркет, нескользящая трикотажная кърпа, която ние използваме в долния слой, може да се втулки на място.Машинно пране и дълголетие - В сравнение с флисовыми втулки за клетките, нашите втулки за клетки за морски свинчета много лесно за почистване.Вълна, сено и какашки лесно да се отстраняват.След като тя веднага се поставя в пералнята и не ще се свие след многократно пране.

Към свойства

Най-добри оферти в категория