.

.

Покривалото YOUR MOON от чиста вълна Кралски размери, Воал от австралийска естествена вълна, Моющееся Вълнена Постилка кучешка кожа, хипоалергенни плат, не предизвикв?

Покривалото YOUR MOON от чиста вълна Кралски размери, Воал от австралийска естествена вълна, Моющееся Вълнена Постилка кучешка

Оценка на продукта:

BGN 63.99
Налично
Налично за поръчка

【Естествен материал】 пълнеж от 100% естествена вълна австралийска мериносова овца, среден диаметър на вълна над 25 микрона 【Вълна по-добро качество на】 Вълна австралийска мериносова овца е по-тънка от обикновената вълна, и е по-добра гофрированность и объемность.Произведено вълнена одеяло добре запазва топлината, поглъща влага и осушает въздух. 【Регулиране на температурата】 е мериносова Вълна има по-добра гофрированностью и пушистостью, меко одеяло и дышащее, той има функцията на усвояване на влага и изсушаване, добра пропускливост на въздуха, като че ли одеяло диша, прави съня по-удобно. 【Липса на мирис овце】100 минути за повторно четка за смазване, 18 минути процеса на карбонизация за премахване на примеси вълна, за да се гарантира липсата на миризма на козината.Сертифицирани от OEKO-TEX защита на околната среда, липсата на вредни вещества. 【Ползване през целия сезон】 Размер Queen 90 на 90 см, 420 GSM, осигурява комфортен сън за повечето хора или климатични условия.Може да се използва вкъщи, на плажа, на пикник, къмпинг или в колата.

Към свойства

Най-добри оферти в категория