.

.

Высокопигментированная 64 Палитра от Преливащи Сенки за очи, EYESEEK Professional Всичко в Една Забавна Палитра за грим, Блясък за тяло за грим с Набор от лепило, Палитра Сенк?

Высокопигментированная 64 Палитра от Преливащи Сенки за очи, EYESEEK Professional Всичко в Една Забавна Палитра за грим, Блясък

Оценка на продукта:

BGN 20.89
Налично
Налично за поръчка

⚡【64 цветове преливащи се цветни сенки за очи】 : Професионална палитра сенки за очи 64-популярните цветове, която представлява матовость и блестящия гланц в една палитра, включва серия от червени и оранжеви цветове, серия от сини и кафяви цветове, серия от лилави и розови цветове, поредица от жълти и зелени цветове за създаване на друг привлекателен и очарователен грим на очите! ⚡【Специален въртящ се дизайн】 : Изисканият и творчески палитра на въртящи дизайн включва в себе си 4 слоя прекрасна палетки сенки за очи в едно.Можете да се обърнете палитра в желаната област на 360 градуса.Много лесно и удобно да използват или да вземат със себе си на улицата.Идеален за създаването на зашеметяващ грим на очите, където и да се намирате!. ⚡【Гладка компактна пудра и наситен цвят на】 : Сенки за очи ярки цветове, с висока пигментация.Мека гладка захар и искрящи пайети лесно растушевать.Искрящ блясък - това е основата за грим на очите, които подчертават красотата на вашите очи!Без летящи прах и гънки грим на очите изглежда по-ярък и свеж аромат. ⚡【Набор от пайети за тялото EYESEEK】 : на Разположение в различни цветни нюанси, като се започне от холографски сребро, холографски розово, холографски синьо, холографски червено и завършва с голографическим злато, голографическим лилаво. 2 кутии нередовни прозрачна смес пайети, 2 кутии пайети във формата на пеперуда и 2 бр.

Към свойства

Най-добри оферти в категория