.

.

Възглавница за СПА-салон за лице, Възглавница за сън с лицето Надолу, U-образна Възглавница за подкрепа на врата, Мека Възглавница за лице на салон за Масаж маса, Въз?

Възглавница за СПА-салон за лице, Възглавница за сън с лицето Надолу, U-образна Възглавница за подкрепа на врата, Мека Възглавница

Оценка на продукта:

BGN 3.33
Налично
Налично за поръчка

【Възглавница за масаж в СПА център за красота】 Защитете лицето си от болка, докато лежи с лице надолу в продължение на дълго времеТази възглавница на лицето позволява да се задържи лицето на удобно и успокояващото положение по време на сесия на успокояващи масажи.Без значение дали търсите подаръци за тяло за мъже или за облекчаване на стрес за жените, възглавница дишай face down ще бъде отличен подарък за него или нея!. 【Поддържаща възглавница】 Масажна възглавница за подкрепа на главата. 360 ° защитава шиен отдел на гръбначния стълб, облегалката за глава на възглавницата Лице relax поддържа облегалката за глава в безопасно място и разпределя натиск върху врата и раменете. идеален за лице, врата, главата с останалите.Може също да се използва като възглавница U-образна форма за пътуване. 【Подбрани материи, меки и еластични】 Възглавница за лице в подголовнике е направена от къси и тънък пух, приятна за кожата, абсорбира влагата. 100% микрофибър, ультралегкий материал осигурява мека, копринена, дишащ комфорт.СПА-масажна възглавница с бавен отскок, куха конструкция ви позволява свободно да диша. 【Дизайн с вълнообразни накъдрен】 Възглавници-поставка за лице, красива и щедра.Възглавница за лице, подходяща за един единствен употреба и за възрастни.Тази лека тъкан и създава условия за максимално спокойствие, за да предоставят на клиентите си идеалната почивка. 【Подходящ за】 масаж легла, зала за масаж легла, козметични чанти, специални възглавници, както и може да се използва като възглавница, когато студенти и белите якички на обедната почивка, приятен и лесен за използване, можете да го вземете със себе си на почивка, това ще помогне да се отпуснеш си грижи за кожата или натиск върху тялото си, когато си лежите в леглото след ден, прекаран в забавление.Възглавница за лице в подголовнике е направена от къси и тънък пух, приятна за кожата, абсорбира влагата.Мека, приятна на допир и гъвкава.Тази лека тъкан и създава условия за максимално спокойствие, за да предоставят на клиентите си идеалната почивка.Куха конструкция позволява ви да диша свободно.Идеален за лице, врата, главата с останалите.Може също да се използва като възглавница U-образна форма за пътуване.

Към свойства

Най-добри оферти в категория