.

.

Матрак цилиндър премиум-клас с поролоновым покритие и наматрасником за игри, е Подходящ за преносими игрални площадки Graco, Baby Trend и Pamo; Бейб-Дишаща, Меки матраци за м?

Матрак цилиндър премиум-клас с поролоновым покритие и наматрасником за игри, е Подходящ за преносими игрални площадки Graco, Baby

Оценка на продукта:

BGN 18.13
Налично
Налично за поръчка

【Гарантирано е подходящ за всички детски площадки стандартен размер Majpr (38 х 26")】 Конструкция говеждо част за предпазване от сблъсъци, използвайте методи за ръчно шиене, че всеки път, прилепва плътно към всички хазартни пазари скочи с размери 38 х 26"От двете страни или по ъглите на този наматрасника playard няма риск да се окажат в опасни места или загуба на биберони, играчки и плюшени играчки животни. 【Прекрасен дизайн и здрава опора】 е Изработен от твърда пяна от премиум-клас, мека и еластична. По-добра поддръжка и стабилност при преобръщане на детето предотвратяват изместването на ръба, като предотвратява риска от нараняване на тялото и задушаване.Пяна с памет ефект с висока плътност, така че може да се използва в продължение на години, без да губят своята форма. 【Тихо и без мирис】 Независимо от това, играе или спи, този матрак цилиндър Pack N Play не ще издават дразнещи звуци и публикуват остри миризми, като същевременно осигуряват добър сън в компанията на вашето дете. 【Лесна употреба】 Нарежете опаковъчен пакет с ножица (внимавайте да не се нарежете матрак цилиндър).

Към свойства

Най-добри оферти в категория