.

.

Преносими Торби за боклук с обем от 2.4 Литра, 120 Точки, Сгъстено преносими Малки Торби за боклук, за офиса, Кухни, Спални, Кофа за Боклук, Здрави Торби За боклук (Розов)

Преносими Торби за боклук с обем от 2.4 Литра, 120 Точки, Сгъстено преносими Малки Торби за боклук, за офиса, Кухни, Спални, Кофа

Оценка на продукта:

BGN 7.19
Налично
Налично за поръчка

【Приложим размер на】 : Размери на нашите по-малки преносими торби за боклук представляват 17,7 инча * 24,5 инча, 120 точки, по 4 ролка, подходящи за боклук на резервоара обем 2-4 литра / 12-15 литра 【Материал】 : Преносими торби за боклук DZTZ обем от 2.4 литра, изработени от чист найлонов плик, материал, екологично чист, нетоксичен, без мирис.Всички от нов дебела пластмаса, вие ще откриете, че нашите малки торби за боклук не туптят, затворени, много са силни и трайни. 【Вградена дръжка】 : От двете страни на розово торбата за боклук има дръжки, които правят събиране на боклука е по-удобно и лесно, осигуряват чистота ръце, те лесно се повиши, връзване и носене. 【Дизайн на точки на прекъсване】 : Тези 2-4-галлоновые торби за боклук са ясни точки на прекъсване, лесно се отделя от ролките. 【Широко приложение 】 : Нашите преносими розови торби за боклук обем 2-4 литра са подходящи не само за използване на закрито, като например офис, хол, спалня, трапезария, баня, но и за използване на открито, например, за котешки тоалетни, кучешки отпадъци, автомобилни боклук и т. 【Приложим размер на】 : Размери на нашите по-малки преносими торби за боклук представляват 17,7 инча * 24,5 инча, 120 точки, по 4 ролка, подходящи за боклук на резервоара обем 2-4 литра / 12-15 литра. 【Материал】 : Преносими торби за боклук DZTZ обем от 2.4 литра, изработени от чист найлонов плик, материал, екологично чист, нетоксичен, без мирис.Всички от нов дебела пластмаса, вие ще откриете, че нашите малки торби за боклук не туптят, затворени, много са силни и трайни. 【Вградена дръжка】 : От двете страни на розово торбата за боклук има дръжки, които правят събиране на боклука е по-удобно и лесно, осигуряват чистота ръце, те лесно се повиши, връзване и носене.

Към свойства

Най-добри оферти в категория