.

.

SOLUSTRE Пътен Сешоар, Косметичка на съвсем малък, Чанта за Сешоар, Органайзер за Съхранение на Сешоар, Фланелевая чанта от съвсем малък, Държач за Сешоар за дома, Хотел?

SOLUSTRE Пътен Сешоар, Косметичка на съвсем малък, Чанта за Сешоар, Органайзер за Съхранение на Сешоар, Фланелевая чанта от съвсем

Оценка на продукта:

BGN 4.86
Налично
Налично за поръчка

- При думата "сешоар" той изглежда изящно и ви помага да се разграничат стоки, които съхранява - Повече няма загроможденных кутии или досадни заплетени въжета.Съхранявайте всичките си инструменти, за да се трупат на едно място - организиран, безопасно и леснодостъпно. - По-голямата и стилна чанта побира в пълен размер, сешоар за коса или други инструменти за полагане и внимателно поставени в своя ръчен багаж или куфар, за улесняване на намирането и предпазва дрехите от повреда. - Вие също така можете лесно да се мотае фланелевую чанта с завязками на куката, без да заема твърде много място в стаята. - С помощта на нашата фланела чанти за сешоара може да се разложи на сешоари за коса у дома.Поради големия обем хранилище можете да ги инсталирате по своему. - При думата "сешоар" той изглежда изящно и ви помага да се разграничат стоки, които съхранява. - Повече няма загроможденных кутии или досадни заплетени въжета.Съхранявайте всичките си инструменти, за да се трупат на едно място - организиран, безопасно и леснодостъпно. - По-голямата и стилна чанта побира в пълен размер, сешоар за коса или други инструменти за полагане и внимателно поставени в своя ръчен багаж или куфар, за улесняване на намирането и предпазва дрехите от повреда. - Вие също така можете лесно да се мотае фланелевую чанта с завязками на куката, без да заема твърде много място в стаята.

Към свойства

Най-добри оферти в категория