.

.

Бавно ясла за кучета, Интерактивна играчка-Пъзел с въртящи кормушкой за котки, Прием на Лакомствата за дресура и забавна Хранене, Тренировка IQ при умном хранене и Р?

Бавно ясла за кучета, Интерактивна играчка-Пъзел с въртящи кормушкой за котки, Прием на Лакомствата за дресура и забавна Хранене,

Оценка на продукта:

BGN 13.79
Налично
Налично за поръчка

【Играчки-пъзели за умните кучета 】 Въртене на барабана и попадането на храна в бавната яслите могат да се обучават интелект кучеНа дъното има бавно въртяща се купа за хранене, която е полезна за здравето на кучетата и с която може да се играе като устройство за хранене. 【Интерактивни Играчки-Пъзели за Кучета】Конструкция на горния дупки е удобен за добавяне на храна за домашни любимци без разглобяване, тя е чиста и полезна.Благодарение на новото актуализира, разширява отвора, храна за кучета много лесно опаковката и всеки ден да се хранят, което прави кучетата по-здрави. 【Напълно оборудвана бавно ясла за котки】 Играчки за бавно хранилки снабдени с цветни пеньковыми с въжета, и кучетата се радвате ги дълбае, за да се освободите от стреса и подобряване на физическото и психическо здраве.Идва с лъжица за лесно съхранение на храна за кучета, което го прави по-чист. 【По-добра пъзел игра за кучета и котки】 Играчка-ясла за котки разполага с четири регулируеми на височина ( 9.22/12 Инча), подходящ за различни котки и кучета малки и средни по размер.

Към свойства

Най-добри оферти в категория