.

.

Професионална игла за шиене на кожа с по-голям око Hekisn 3 различни размери за кожени проекти с контейнер за съхранение (6 броя)

Професионална игла за шиене на кожа с по-голям око Hekisn 3 различни размери за кожени проекти с контейнер за съхранение (6 броя)

Оценка на продукта:

BGN 2.81
Налично
Налично за поръчка

❤ Високо качество : Игла за шиене на кожа са изработени от неръждаема стомана, която не податливи на корозия и има непористую повърхностТака той ще продължи дълго време, не покрываясь ръжда. ❤Те са достатъчно здрави за работа с кожата и са практични професионален инструмент за ежедневно използване. ❤ Лекота се справя : Тези кожени игла с много голямо око, триъгълен острия връх и дебел стълб.По този начин, чрез шевни игли лесно продевать нишка, дори и без нитевдевателя, както и ръчно дори на човек с лошо зрение и лоша координация между движенията на ръцете си. ❤ Лесно да се съхранява : на Тези шевни игли са с прозрачен контейнер за съхранение, в която игла надеждно и ефективно да се съхраняват, са лесни за пренасяне и съхранение. ❤ 3 размера за широка употреба : шевни игли от полирана стомана осигуряват удобно захващане са идеални за повечето видове шевни, продевания нишки, шиене, бродерия и бродерия, особено за кожени проекти или на други документи от кожа със собствените си ръце, ремонт плътни дрехи или обувки. ❤ (Размер : 2 x 2,76 инча, 2 x 2,28 инча, 2 x от 1. ❤Не се притеснявайте за качеството и се насладете на своята покупка.За всякакви въпроси, моля, свържете се директно с нас. 1) Високо качество : Игла за шиене на кожа са изработени от неръждаема стомана, не са податливи на корозия, а не-порести с повърхността.Така той ще продължи дълго време, не покрываясь ръжда.Те са достатъчно здрави за работа с кожата и са практични професионален инструмент за ежедневно използване. 2) Лекота се справя : Тези кожени игла с много голямо око, триъгълен острия връх и дебел стълб.

Към свойства

Най-добри оферти в категория