.

.

ExpressLeopard Бластер за китките и ръцете, Силови фитнес оборудване за фитнес, Мини, Утяжеляющие Широки найлонови ленти за тренировки в домашния фитнес зала (Цвят: черен ?

ExpressLeopard Бластер за китките и ръцете, Силови фитнес оборудване за фитнес, Мини, Утяжеляющие Широки найлонови ленти за тренировки

Оценка на продукта:

BGN 9.07
Налично
Налично за поръчка

?【Идеален за упражняване на предмишница】 : Този продукт може да увеличи гъвкавостта и силата на китката, пръстите, ръцете, предмишниците и лактите, за да намали нараняванията и да ви помогне по-добре да се обучаватТой е много подходящ за използване с олимпийските дъски за вдигане на тежести, kettlebells, дебели захватами и т. За огъване на китката и крака разширения на китките. ?【Многофункционално използване на】 : отлични за изграждане на мускули, китките, ръцете, гърба, раменете и растежа на тялото във всички силови упражнения. ?【Удобно упражнение】 : Използвайте нашите двуручные на рамената при занимания у дома, за да се осигури безопасно и трайно сцепление по време на тренировка.Той също така може да осигури безопасно улавяне и стабилно сцепление по време на тренировка, за да се осигури безопасно улавяне по време на тренировка.Здравина на захващане и стабилна трайност на съединителя. ?【Широки сценарий за използване на】 : За спортни зали, спортни зали и офиси с ограничено пространство, този малък, портативен и удобен в переноске с една ръка треньор с гири, разбира се, вашият най-добър избор.Тази барабани с гири, предназначени за най-трудните си тренировки с оглед удобство на тренировка. ?【Гаранция за 100% удовлетвореност】 : Ние се гордеем с предлагани от нас продукти, така че можем да ви уверя, че закупуването на Express Leopard си струва парите!Нашият екип за обслужване на клиенти е винаги готов да ви помогне да отговорите на вашите запитвания по най-подходящ начин. ★ Тук ние ви предлагаме нашата нова мряна - задължително допълнение към вашата колекция на силови уреди.Идеален както за вашето бизнес-фитнес-центъра, така и за домашна фитнес зала.Това е изключително универсално оборудване може да се използва самостоятелно, ако сте начинаещ, или можете да добавите свои собствени дискове за щанги с различни тежести, за да се увеличи сложността.Разкарай го веднага!★ Отличен ефект - Отлично подходящ за фитнес зали, фитнес зала или офис.Идеален за становой тяга, жима отгоре, гребков и работа на пейката.Може да се използва за изгаряне на калории, увеличаване на костната плътност, увеличава мускулната сила, облекчаване на умора от работа и намаляване на възпаленията на мускулите.

Към свойства

Най-добри оферти в категория