.

.

FuninCrea Защитен калъф за яка за кучета от 2 теми се Съчетава с ошейником за домашни любимци Airtag, подходящ за силиконов защитен своята практика Apple Airtag Apple Tracker Пет Anti-Lost ?

FuninCrea Защитен калъф за яка за кучета от 2 теми се Съчетава с ошейником за домашни любимци Airtag, подходящ за силиконов защитен

Оценка на продукта:

BGN 1.60
Налично
Налично за поръчка

✨ Мек силиконов калъф за Airtag е изработен от висококачествен мек силикон, този силиконов калъф Airtag ще ви даде усещане за копринено-мека на докосванеТози удобен дизайн идеален за универсално размера на яката за домашни любимци.Много подходящ за кучета, котки и други животни. ✨ Благодарение на модерния дизайн, той предлага лесен достъп до всички функции на въздушни възглавници без никаква намеса от страна на технологичния своята практика.Вашите въздушни възглавници винаги ще бъдат свързани и защитени, както и любимите си домашни любимци!. ✨ силиконов калъф за Airtag от 2 елемента.Ние специално разработени този калъф за Airtag 2022, която идеално съответства на размера на новия Apple tracker.Устройство finder лесно да се определят, и няма възможност да падне от защитни покривала. ✨ Този калъф за Airtag идва с немарким лепило, който е лек и удобен и може да се монтира на електронни изделия, като мобилни телефони, таблетки с дистанционно управление и др ✨ Има няколко цвята силиконови своята практика Air Tag по ваш избор.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. ✨ Мек силиконов калъф за Airtag е изработен от висококачествен мек силикон, този силиконов калъф Airtag ще ви даде усещане за копринено-мека на докосване.Този удобен дизайн идеален за универсално размера на яката за домашни любимци.Много подходящ за кучета, котки и други животни. ✨ Благодарение на модерния дизайн, той предлага лесен достъп до всички функции на въздушни възглавници без никаква намеса от страна на технологичния своята практика.Вашите въздушни възглавници винаги ще бъдат свързани и защитени, както и любимите си домашни любимци!. ✨ силиконов калъф за Airtag от 2 елемента.Ние специално разработени този калъф за Airtag 2022, която идеално съответства на размера на новия Apple tracker.Устройство finder лесно да се определят, и няма възможност да падне от защитни покривала. ✨ Този калъф за Airtag идва с немарким лепило, който е лек и удобен и може да се монтира на електронни изделия, като мобилни телефони, таблетки с дистанционно управление и др ✨ Има няколко цвята силиконови своята практика Air Tag по ваш избор.

Към свойства

Най-добри оферти в категория