.

.

Панела маша без загряване, За сън На нощ, Прът маша без загряване, Комплект меки Ленти маша, без отопление, маша с дълга Коса, Маши за коса, за жени и момичета без отоп?

Панела маша без загряване, За сън На нощ, Прът маша без загряване, Комплект меки Ленти маша, без отопление, маша с дълга Коса, Маши

Оценка на продукта:

BGN 6.93
Налично
Налично за поръчка

【Няма топлина】 Нашата превръзка от неопрен за къдрене без загряване - това е креативен начин завить вашата красива косаИзбягвайте чупливост и дружина на косата, а също така не трябва да се загрява коса с помощта на най-горещите инструменти.Това може да ви придават перфектна и здрава коса. 【, Без да се повреди】 Тази къдрене маша за коса без отопление изработени от велур, който е мек, внимателно се отнася към косата си и лесен за използване.Могат да се използват без да е необходимо за отопление или електричество, и вие можете да направите своята прическа себе си, както ви харесва.По-здравословен и естествен, отколкото електрически маши за коса.Не е нужно да се притеснявате за това, че косата обгорят. 【Спестяване на време】 Можете да използвате ролки без нагряване по време на сън и се събуди с великолепни локонами, не влизам в този ден.Правя ви невероятна прическа всеки ден.Можете да се облечете веднага отивате да пазарувате, събиране с приятели или по работа.Спестете енергия, време и пари. 【Неочакван подарък】 Маши за коса без отопление ще неочакван подарък за приятелите, семейството и партньори за Деня на благодарността, Коледа, рожден ден или други празници. 【Удобен】 Цилиндричен дизайн не създава усещане на чуждо тяло, когато се използва, той също така улеснява полагане на къдрици и ги прави по-достъпни за стайлинг.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с мен. 【Няма топлина】 Нашата превръзка от неопрен за къдрене без загряване - това е креативен начин завить вашата красива коса.Избягвайте чупливост и дружина на косата, а също така не трябва да се загрява коса с помощта на най-горещите инструменти.Това може да ви придават перфектна и здрава коса. 【, Без да се повреди】 Тази къдрене маша за коса без отопление изработени от велур, който е мек, внимателно се отнася към косата си и лесен за използване.Могат да се използват без да е необходимо за отопление или електричество, и вие можете да направите своята прическа себе си, както ви харесва.По-здравословен и естествен, отколкото електрически маши за коса.Не е нужно да се притеснявате за това, че косата обгорят. 【Спестяване на време】 Можете да използвате ролки без нагряване по време на сън и се събуди с великолепни локонами, не влизам в този ден.Правя ви невероятна прическа всеки ден.Можете да се облечете веднага отивате да пазарувате, събиране с приятели или по работа.Спестете енергия, време и пари. 【Неочакван подарък】 Маши за коса без отопление ще неочакван подарък за приятелите, семейството и партньори за Деня на благодарността, Коледа, рожден ден или други празници.

Към свойства

Най-добри оферти в категория