.

.

SENDY 8x6 фута Мексиканска Фиеста Тематичен Фон Фестивал на Синко Де Майо Украса за Парти в чест на рождения Ден на Мексикански Карнавал Цветни Знамена Банер Подпори з?

SENDY 8x6 фута Мексиканска Фиеста Тематичен Фон Фестивал на Синко Де Майо Украса за Парти в чест на рождения Ден на Мексикански

Оценка на продукта:

BGN 3.33
Налично
Налично за поръчка

На【Опаковка】 : 1 Има само един снимков фон (в сгънат вид). На фона на скоби и скоби в комплекта не са включени. На【Материал и размера на 】 : тънък винил професионална кърпа за фотография, без джобове, дигитален печат с висока разделителна способност, атрактивни детайли, реалистични цветове. 8 (Ш) х 6 (В) фута / 2,4 м широчина х 1,8 м височина. На【Характеристики 】 : Ясен образ с висока резолюция, без отражения и избледняване, лесно, трайно, безшевно, лесен за носене, може да се почистват с вода, лесно се поддържат чисти. На【Топли съвети】 : 1. Проглаживание на облегалката при ниска температура може премахване на гънки. Цветокоррекция всички екрани на компютъра е различно, и малка разлика в цвета е нормално. На【Широко приложение】 : Този фон за снимки може да се използва като аксесоари за партита, фото снимки, картинки, фотобудок, декорации за дома и т. Може да се използва за сватби, новородено, рождени дни, детски душове, фестивали, абитуриентски, кръщенета и художествени портрети.Опаковане и спедиция : В опаковка само един снимков фон, поставка за фон и скоба в комплекта не са включени, този снимков фон отклонява опаковка.Гънки може да се образува при транспортиране на големи разстояния, но те са редки и не влияят на нормалното използване. Премахване на гънките : начин за премахване на следващия : 1. С помощта на ютия, леко прогладьте с обратна страна, като кликнете върху обратната страна, за да се избегне увреждане на пара, сложете суха кърпа между фон и желязо.

Към свойства

Най-добри оферти в категория