.

.

Автоматично Папагал Cockatiel Пластмасов Ясла за Птици Аксесоари за Домашни Птици Опаковка Бутилка Чаша за Пиене, Чаши за Домашен Папагал (1бр)

Автоматично Папагал Cockatiel Пластмасов Ясла за Птици Аксесоари за Домашни Птици Опаковка Бутилка Чаша за Пиене, Чаши за Домашен

Оценка на продукта:

BGN 3.63
Налично
Налично за поръчка

Е направен от здрав висококачествен полипропилен пластмаса, здрав и лек, идеален за довършителни за разликата в птичи клеткиАвтоматично напитки и храна, не се изисква ръчно управление, лесен за управление.Подходяща за малки птици, декоративни птици, папагали, гълъби и т., Размер : Височина : 12,5 cm/4,9 инча; Диаметър : 7,5 см /2,95 инча; Ширина : 3,2 см. Опаковане : 1/2 * пиенето за птици.Капацитет : 200 мл Размер : Височина : 12,5 cm /4,9 инча; Диаметър : 7,5 см /2,95 инча; Ширина : 3,2 см. /1,3 инча Материал : PP Цвят : прозрачен Количество : 1 бр. Подходящ за попадане в процеп в клетките за птици.Автоматично пиене и хранене, не е необходимо ръчно управление, лесен за управление принадлежности за отглеждане на птици.Подходяща за малки птици, декоративни птици, папагали, гълъби и т. Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас!Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема вместо вас.Благодаря ви за покупката!.

Към свойства

Най-добри оферти в категория