.

.

Закопчалка от Омар за бижута, FENGWANGLI 300 броя Сребърни Закопчалка от Ноктите Омар 12 мм с Преходни Пръстени за Гривни-Колиета Направи си сам (Сребро)

Закопчалка от Омар за бижута, FENGWANGLI 300 броя Сребърни Закопчалка от Ноктите Омар 12 мм с Преходни Пръстени за Гривни-Колиета

Оценка на продукта:

BGN 1.67
Налично
Налично за поръчка

★ Информация относно размера : Бижута с около 0,47 х 0,24 инча /12 х 6 мм, размер на отвора около 0,16 инча / 4 мм; Преходни пръстен около 0,2 инча / 5 мм в диаметър ★ Материал : Тези закопчалка за колиета и пръстени за скачане са изработени от алуминиева сплав и желязо, са здрави и крепки, всяка ключалката се отваря и затваря лесно и плавно. ★ Широко приложение : С омари и отворени междинни пръстени са подходящи за работи и ремонт, можете да ги използвате, за пакетна продажба на гривни, колиета, верижки, висулки, обеци, ножных гривни, висящи аксесоари и така нататък. ★ Опаковка включва : Вие ще получите 60 броя застежек за омари и 240 броя на отворените прыжковых на пръстените". ★ Топло забележка : Моля, пазете тези с омари, далеч от малки деца.

Към свойства

Най-добри оферти в категория