.

.

Iydamc Африка Гора Сафари Пиедестал Капак за Душата на Детето си Рожден Ден Торта Украса на Масата на Первази Делото Джунглата на Тема Животни Капак на Цилиндъра Подп?

Iydamc Африка Гора Сафари Пиедестал Капак за Душата на Детето си Рожден Ден Торта Украса на Масата на Первази Делото Джунглата на

Оценка на продукта:

BGN 7.80
Налично
Налично за поръчка

【Размер】 Размер-диаметър 40 см, височина 90 виж 【Материал】 Обновен материал от полиестерни влакнаКомпютърен печат, лесно избледняват, точността на цветовете, силен стереоощущение художествен ефект. 【Функция】 В капака на цилиндъра използва дигитален печат с висока резолюция, това прави ефект на снимане е по-реалистичен и по-шарен.Не е лесно да избледняват, висока точност на възпроизвеждане на триизмерен ефект, художествен ефект. 【Прилагането на】 може да се използва като душ за новородено, рожден ден, булчински душ, сватба, кръщене, абитуриентски бал, пенсиониране, също така може да се използва като банер за торта, портретна фотосесия, покривката. 【Услуги】 Индивидуален фон също може да бъде създаден по ваша заявка.Ако имате някакви съмнения, ще получите отговор в рамките на кратък период от време.С най-добри пожелания!. ★ За продукта 1. Материал : еластична полиестерна тъкан. Високо качество : лек, дебел, удобен за переноске, здрав и моющийся. Лесно се побира - в долната страна на капака на цилиндъра такива ластични ленти за по-лесна инсталация.

Към свойства

Най-добри оферти в категория