.

.

Надуваем Снежен човек DECORLIFE, 6 фута Огромен Снежен човек с Пингвин, Надуваеми Вградени Въртящи се предни led Светлини, Коледни Надуваеми Външни Декорации за двор, гра?

Надуваем Снежен човек DECORLIFE, 6 фута Огромен Снежен човек с Пингвин, Надуваеми Вградени Въртящи се предни led Светлини, Коледни

Оценка на продукта:

BGN 2.33
Налично
Налично за поръчка

【Слепи Мастило Снежен】 Хайде, нека да отидем и да надуем!Вашите деца и гости не мога да чакам да се насладите на изискана празнична настроение с тези улыбающимся надуваеми снеговиком и сладък пингвин 【Украсете навечерието на Коледа】 Вградени цветни въртящи се тела ще бъдат абсолютно приказно допълнение към вашия коледен бижутата на открито.Светлинен надуваем снежен човек ще привлече вниманието на всички през нощта. 【Най-високо качество】 Надуваема коледна играчка, която е изработена от плътен полиестер 190 Т, достатъчно здрава, за да придружава вас в рамките на коледните празници.Това е снежен човек, който никога не може да "разтопи". 【Лесна настройка】 Просто застегните цип в долната част на коледа снежен човек и включете адаптера.Ярък снежен човек с пингвин след миг се появи на тревата пред къщата си. 【Висока стабилност】 Надувное коледна украса, оборудвано с 2 крепежни тросами и 4 заземляющими тояги, могат да издържат на силен вятър, дори и в снежна време и винаги да остава на мястото си. 4 x заземляющих кола. 2 x затегнете колани.

Към свойства

Най-добри оферти в категория