.

.

комплект за почистване на комина Професионални Комплекти с инструменти за почистване на комина, Комплект за почистване комини, Въртящата се четка за комин с дрель?

комплект за почистване на комина Професионални Комплекти с инструменти за почистване на комина, Комплект за почистване комини, Въртящата

Оценка на продукта:

BGN 99.98
Налично
Налично за поръчка

[ Съвместим комплект] - Въртящ се комплект за почистване на димоотводни тръби са подходящи за повечето видове комини, включително гладки или груб, кръгли или квадратни, метални комини и тухлени комини и т [Комплект за комин] - В комплект с комина е включена дюза за почистване комини, шестограмен ключ, също са на разположение на по-дълги комплекти (без тренировки). [ Лесна за сглобяване] - Здрави пръти, въртяща се система за почистване на комина могат да бъдат свързани или разглобена в съответствие с дължината на тръбата, без завинтване, лесно е свързан и запознат. [Здрав и издръжлив] - Въртящ се комплект за почистване на комина е изработен от усилена нейлонового материал, и този комплект е различен добра здравина, дълъг живот, който да е лесно да се прекъсне при интензивна работа, както и той эластичен и химически устойчиви. [ Практическата функция] - Въртящ се комплект за почистване на комина може да се използва за почистване на комина.Креозот и други отпадъци в камината може да попречи на адекватна вентилация и представляват потенциална опасност.Този въртящ се комплект за почистване на комина позволява ефективно отстраняване на мазни петна в камината, които могат да доведат до пожари, като използването на комина е по-безопасно.Професионална Четка За почистване на тръби, Комини, Комплекти Инструменти За Подметания, Комплект За Почистване Комини, Въртящата се Четка за комин с Дрелью, Комплект "Направи си сам" с Найлонови Гъвкави стержнямиособенности : 1. Сила почистване премахва повече мазнини, отколкото на традиционната, и много бережнее се отнася за всички дымоходам и прокладкам от неръждаема стомана. В комплект комина влизаха 6/8/10/12 пръти, дюза за почистване, адаптер за бормашини, шестограмен ключ. Пръти, използвани за почистване на димоотводни тръби - това е един качествен продукт, предназначен за почистване стръмни завои в облицовани с и двухстенных дымоходах. Нашите гъвкави пръчки, способни почистване на кръгли трудно се огъва под ъгъл от 45 градуса.

Към свойства

Най-добри оферти в категория