.

.

Направи си САМ 5D Диамантена Картина в Голям Размер, Гъби Финикс, Diamond Комплект за бродиране, оппоппер, Планински Кристал, Боядисване, Определени за кръстат Бод, Дома?

Направи си САМ 5D Диамантена Картина в Голям Размер, Гъби Финикс, Diamond Комплект за бродиране, оппоппер, Планински Кристал, Боядисване,

Оценка на продукта:

BGN 3.00
Налично
Налично за поръчка

❀【Въвеждането на ПРОДУКТА】 : Набор за диамант на живописта представлява пълен вид на диамант, два варианта на диамантПродукти включва в себе си холщовые, диамантени, точка пробивни инструменти.В зависимост от различните стилове стенописи количество диаманти от всеки цвят ще се увеличи с 15-30%. (Забележка : Продуктът не включва рамка, продуктът е естествен полуготов продукт). ❀【Кръгла брилянтен Квадратен диамант—> Материал : смола—Характеристика : кройката 13 А, диаметър : 2.5 mm-функция : да я направи по-лъскава.Всички тези диаманти притежават характеристиките на естествената яркост, лъскава пречупване, гладкост и добър триизмерен ефект.Що се отнася до материали, диаманти от смола е по-лесно и по-твърда акрил. ❀【ПЛАТНО】 : Много прозрачно платно за живопис с маслени бои.Цвят на платното мек, символ на платното ясен, а водоустойчив равна.Самата фигура е лепкава фон и пластмасова защитно фолио за запазване на изображението лепкава. ❀【Направи себе си по-забавно】 : Набор за диамант живопис 5 D може да намали стреса, да изпитат чувство на удовлетворение, подобряване на самочувствието, повишаване на издръжливостта и т. В комплект с деца, това ще подобри образователно сътрудничество на родители и деца. ❀【ДЪЛГОСРОЧНА безопасност и УКРАСА】 : След завършване на комплекта диамант живопис може да се съхранява в продължение на много години, без накисване и излагане на слънце.Това е идеален подарък за рождени дни и празници, а е и идеален избор за украса на стени и интериор.ПРЕДИМСТВА на ДИАМАНТ ЖИВОПИС : подаръци, направени със собствените си ръце, винаги карат хората да се чувстват много тронутыми.Диамантена живопис - добър избор за подарък за Коледа, Деня на благодарността, Нова година, Хелоуин и деня на раждане.Ако го поставите в красива рамка, ефектът ще бъде по-добре! . Насладете се на процеса на този нов вид стенописите обретите спокойствие и освободете се от стреса, че ще привлече вниманието на вашето къщи /офисадиамондная РИСУВАНИ със СОБСТВЕНИТЕ си ръце СТЪПКИ : 1.

Към свойства

Най-добри оферти в категория