.

.

Калъф за носене на билярдни топки Champion найлонов или алуминиев пътен титуляр за един набор от билярдни топки (с Капацитет 17 билярдни топки за басейн или 22 билярдни т?

Калъф за носене на билярдни топки Champion найлонов или алуминиев пътен титуляр за един набор от билярдни топки (с Капацитет 17

Оценка на продукта:

BGN 19.20
Налично
Налично за поръчка

Цвят : ЧеренМатериал : Найлон.Дунапрен с високо качество и капацитет за 17 или 22 билярдни топки плюс допълнителен топката-бияч или тренировъчен топката, Пенопластовая поставяне достатъчно дълбока, за да здраво, за да запази топки.Моля, запознайте се с този вариант.Свободно допълнително място за прахосмукачка за мъниста и други дребни принадлежности.Извити цип, графа, дръжки и сваляща се презрамка.Калъф идва с пагон за носене.Билярдни топки в комплекта не са включени.Алуминиев корпус за билярдни топки : 1. Лек и портативен, един прекрасен аксесоар за бильярдиста. С дръжка за носене, лесно преносими. С 2 шут от неръждаема стомана, може лесно да бъде затворен и определен. Вътрешна част с пенопластовой подплата осигурява допълнителна защита по време на транспортирането топки. Калъф за топки с капацитет 16 топки (американски билярд).Този набор от 16 билярдни топки напомня големи кръгли бонбони.Те са на стандартен размер, 2-1 / 4 в диаметър и тежат 4-1 / 4 унции.Това е добре за играча с най-високо ниво на обучение.Вътрешна част с поролоновой подплата осигурява допълнителна защита по време на транспортирането топки.

Към свойства

Най-добри оферти в категория