.

.

Държач за Кърпи от неръждаема Стомана, Органайзер за Закачалки, 26 * 13 * 3 Двуслойни Телескопичен Държач За Кърпи От Неръждаема Стомана, Закачалка-Органайзер За Баня, ?

Държач за Кърпи от неръждаема Стомана, Органайзер за Закачалки, 26 * 13 * 3 Двуслойни Телескопичен Държач За Кърпи От Неръждаема

Оценка на продукта:

BGN 13.86
Налично
Налично за поръчка

Без пробиване и за забиване на пирони с помощта на принципа за закачване и за закрепване, благородна неръждаема стомана издържа на добра тренировка, без пробиване и забиване на пирони, която е здрава и трайна и може да се инсталира лесно във висящи врати, чекмеджета и други местаКреативна регулируем ремък и двуслойни дизайн в зависимост от вашите точни нужди.Телескопична : Този държач за кърпи се регулира, че да отговарят по-добре на вашата врата, баня или кухня.Можете да го персонализирате според вашите нужди.Регулируема ширина : 26 см 40 см 10,24 инча 15,75 инча.Закачалка за кърпи Family основно : Широко се използва в кухните, баните и гаражи, да кърпи и чисти парцали са били в обсега и да направи живота си по-удобен.Изпълнение : Креативна регулируем ремък за кърпи и двуслойни дизайн в зависимост от вашите точни нужди.Без пробиване и за забиване на пирони с помощта на принципа за закачване и за закрепване, благородна неръждаема стомана издържа на добра тренировка, без пробиване и забиване на пирони, която е здрава и трайна и може да се инсталира лесно във висящи врати, чекмеджета и други места.Креативна регулируем ремък и двуслойни дизайн в зависимост от вашите точни нужди.Телескопична : Този държач за кърпи се регулира, че да отговарят по-добре на вашата врата, баня или кухня.Можете да го персонализирате според вашите нужди.Регулируема ширина : 26 см 40 см 10,24 инча 15,75 инча.Закачалка за кърпи Family основно : Широко се използва в кухните, баните и гаражи, да кърпи и чисти парцали са били в обсега и да направи живота си по-удобен.Изпълнение : Креативна регулируем ремък за кърпи и двуслойни дизайн в зависимост от вашите точни нужди. Изработен от висококачествена неръждаема стомана, здрав и издръжлив. Лесно подвешивается над вратата или шкафове, без никакви инструменти или пробиване не се изисква. Широко се използва в кухнята, в банята и гаража, за да си кърпа или салфетка за почистване в рамките на reach. Креативна регулируем ремък и двуслойни дизайн в зависимост от вашите точни нужди.

Към свойства

Features:
Made of high quality stainless steel, sturdy and durable. :
Easy to hang over the door or cabinets, no tools or drilling needed. :
Widely used in kitchen, bathroom and garage to keep your towels or cleaning cloth within reach.:
Creative adjustable bar and double layer design to fit your exact needs.:
Fits over cabinet doors and drawers thickness not more than 2cm(0.79 inch). Adjustable width:
26cm - 40cm(10.24inch - 15.75inch).
Specification:
Condition:
Brand New
Material:
Stainless Steel
Color:
Silver
Arm Quantity:
2 Arms, 3 Arms (optional)
Size(H*W):
Approx. 13*13cm / 5.1*5.1 inch
Adjustable width:
26cm - 40cm(10.24inch - 15.75inch).
Package list:
1 * Towel Rack:
Note:
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Най-добри оферти в категория