.

.

Сгъваема бутилка за вода-17 грама -за Многократна употреба, прости съвременните бутилки за вода, които не съдържат BPA, ултра-удобна е за пътуване, туризъм и спорт -сто?

Сгъваема бутилка за вода-17 грама -за Многократна употреба, прости съвременните бутилки за вода, които не съдържат BPA, ултра-удобна

Оценка на продукта:

BGN 7.79
Налично
Налично за поръчка

【Удобен и преносим】 бутилка за вода с обем 17 мл,Сгъваема бутилка за вода е проектиран така, че да бъдат леки и сгъваем, което позволява лесно да я вземат със себе си на пътТой е идеален за дейности на открито, като пешеходен туризъм, къмпинг или пътуване. 【Здрава и запечатани】 Изработени от медицински силикон бутилка за вода трайни и могат да издържат на casual облекло.Той също така е проектиран така, че да бъдат херметически затворени, като се гарантира, че водата ще остане в бутилката там, където на нея и трябвало да бъде. 【Опазване на околната среда】 с помощта на сгъване бутилка за вода, може да помогне за намаляване на размера на пластмасови отпадъци, които попадат на сметищата и в океаните.Освен това, силиконов материал, който не съдържа BPA и не е токсичен. 【Стилна и функционална】 Сгъваема бутилка за вода предлага се в различни цветове и дизайнах, така че можете да изберете тази, която отговаря на вашия стил.Той също е снабден с удобна дръжка за носене и винт на капака за предотвратяване на разливи. 【Гаранция закупуване на】 обръщаме внимание на опит купувачи и предоставяме 100% гаранция за услугата.

Към свойства

Най-добри оферти в категория