.

.

Калъфки за хранене TANOFAR, Калъфка за възглавница за кърмене с Мече за малки момчета и Момичета, Калъфка за Хранене в гората за Новородено, Меки Тъкани, Плътно Прилепн?

Калъфки за хранене TANOFAR, Калъфка за възглавница за кърмене с Мече за малки момчета и Момичета, Калъфка за Хранене в гората за

Оценка на продукта:

BGN 0.33
Налично
Налично за поръчка

✨ МЕКА кърпа : Изработена от дишаща, мека и еластична тъкан от полиестерни влакна, защитава чувствителната кожа на бебето ✨Персонализация : Нашите сладки и уникални рисунки във вид на животни да си възглавницата за хранене на по-модерни и привлекателни, отколкото обикновените скучни възглавници. ✨ ИДЕАЛНА за засаждане : Подходящ за възглавница B-o-p-p-y.Универсални калъфки за хранене. ✨ ЛЕСЕН монтаж и почистване : Тайната цип по средата го пази далеч от вас и вашето дете, снимайте и носете само за няколко секунди. ✨ ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК : идеалният детски душ или подарък за рождения ден!Калъф и може да се използва с нашите детски одеало и чаршаф за легло в цветния теми. ✨ МЕКА кърпа : Изработена от дишаща, мека и еластична тъкан от полиестерни влакна, защитава чувствителната кожа на бебето. ✨Персонализация : Нашите сладки и уникални рисунки във вид на животни да си възглавницата за хранене на по-модерни и привлекателни, отколкото обикновените скучни възглавници. ✨ ИДЕАЛНА за засаждане : Подходящ за възглавница B-o-p-p-y.Универсални калъфки за хранене. ✨ ЛЕСЕН монтаж и почистване : Тайната цип по средата го пази далеч от вас и вашето дете, снимайте и носете само за няколко секунди.

Към свойства

Най-добри оферти в категория