.

.

Електрическа Пила За Нокти, Електрическа Пила За Нокти, Маникюр, Определени, Машина За Рязане на ноктите на Батерии за Новородени Деца, Инструменти За Грижа За нокт?

Електрическа Пила За Нокти, Електрическа Пила За Нокти, Маникюр, Определени, Машина За Рязане на ноктите на Батерии за Новородени

Оценка на продукта:

BGN 2.00
Налично
Налично за поръчка

6 комбинации шлифовъчни глави : Оборудвани с 6 видове мека шкурка с фина шкурка, може да се използва последователно с различни дебелини и фина текстура, издържливи, специално проектирани за различни стадии на растеж и на различните нужди на бебета БЕЗОПАСНО И СИГУРНО : Подстригайте и полируйте малки нокти на краката, безопасно и бързо, електрическа машина за опесъчаване не уврежда епидермиса или меко ногтевое легло.В задната част са вградени два слота за съхранение на шлифовъчни глави. Нисък бас и ниски вибрации : благодарение на информационните и бесшумному двигателя скорост на въртене е стабилна, а вибрацията е толкова тихо, че да не събуди спящото дете. Аеродинамична форма на корпуса : ергономичен прихващане, дизайн с плавни завои, по-подходящ за огъване на човешката ръка, по-удобен за хващане. Бутон във формата на мечка : стартиране на един бутон, лесно, бързо и удобно.Шлифоване на главата може лесно да замени един отсоединением от контакта.Се захранва само от 1 батерия тип ААА.Име на продукта : Електрически лак за нокти Цвят : прост бяло, ярко оранжево Материал : ABS и електронни компоненти Спецификация батерия : Батерия AAA * 1 пакет включва : Хост * 1 опесъчаване корона * 6.

Към свойства

AAA battery *1:
packing list:
Host*1:
Grinding head*6 :

Най-добри оферти в категория