.

.

QUUL трицветна модерен лесен шкаф за съхранение на бижута с led подсветка, който може да виси на вратата или на стената (цвят: E)

QUUL трицветна модерен лесен шкаф за съхранение на бижута с led подсветка, който може да виси на вратата или на стената (цвят: E)

Оценка на продукта:

BGN 2.67
Налично
Налично за поръчка

1 Мода и прост стил. Мултифункционалност. От вътрешната страна на опаковката е направена специална защита.Характеристики : · Вътрешно led осветление : стъкло се включва в цял ръст, и 6 led калкулират автоматично за удобството на избора на бижута в ярки или слабо осветление.Забележка : осветителни Тела се захранват от батерии (включително акумулаторни батерии).·Луксозен интериор : Стилен velvet интериор защитава украса от надраскване, брави, ключове осигуряват безопасността.· Достатъчно място за съхранение на : включва 22 куката за колие, 2 кубчета, 4 рафта с подплата и прът за гривна, както и достатъчно място за пръстени и обеци.·Здрава и регулируема : Вградени в стабилна основа, той може да бъде наклонен под 3 различни ъгли, с помощта на 2 щеки и 3 хоризонтални дупки на крака, за да се осигури възможно най-добрия външен вид от главата до петите.· Надежден заключване с ключ : страна шкаф с ключалка с ключ предназначена не само за защита на личния живот, но и за осигуряване на безопасността.· Компактен дизайн : поставена почти навсякъде, включително и в килера или като декоративни витрини, допълващ всеки декоративен стил; Общият размер : 14,2 инча (дължина) х 3.9 инча (широчина) x 43,4 инча (височина).Елемент на продажба : 1. Мода и лесен стиль2. Лесна за сглобяване и 4. Мултифункционалност 5.

Към свойства

Най-добри оферти в категория