.

.

QeenRTUU Детска Раница с Динозавром За Момчета, Раница за деца за Момичета И момчета, Чанти и калъфи за книги, Защитни Раница, Каишка за деца (Син)

QeenRTUU Детска Раница с Динозавром За Момчета, Раница за деца за Момичета И момчета, Чанти и калъфи за книги, Защитни Раница, Каишка

Оценка на продукта:

BGN 6.80
Налично
Налично за поръчка

【Детска, училищна чанта унисекс】 Нашата раница с динозавър за деца, подходящи за момчета и момичета, раница за деца за момичета и момчета, много сладък и весел 【Материал и размера на】 Висококачествен найлонов материал, универсален размер, лек, дишащ, може да се сложи на изменението на дрехите на вашето бебе.Като училищната чанта за деца или чанта за памперси. 【Скъпа раница】 Сладки животни, атрактивен раница с дизайн на динозавър с криле, прави нашия раница с динозавром по-хубав и весел. детска раница може да се използва като изненада за рождения ден или за празничен подарък. 【Дизайн на сигурността】 Тази раница с динозавром идва с подвижен колан, детето ви да е в безопасност и е наблизо.Ако вашето дете се изгуби или му внезапно са изложени на риск, можете да вземете каишка. 【Че ще получите】1 × детска раница с динозаврите в опаковката.Може да се използва за посещение на зоологическата градина/ музей, къмпинг, училища, пътуване, пазаруване, приключения на открито, на други оживени ситуации или дейности на открито. 【Детска, училищна чанта унисекс】 Нашата раница с динозавър за деца, подходящи за момчета и момичета, раница за деца за момичета и момчета, много сладък и весел. 【Материал и размера на】 Висококачествен найлонов материал, универсален размер, лек, дишащ, може да се сложи на изменението на дрехите на вашето бебе.Като училищната чанта за деца или чанта за памперси. 【Скъпа раница】 Сладки животни, атрактивен раница с дизайн на динозавър с криле, прави нашия раница с динозавром по-хубав и весел. детска раница може да се използва като изненада за рождения ден или за празничен подарък.

Към свойства

Най-добри оферти в категория