.

.

Контейнер за бебешка пудра, с затяжкой - 2 бр. Пуховка за тяло с дръжка, Пуховка за баня и Контейнер, Детски Затягане с Контейнер, Пътен комплект за Затягане за грим, П?

Контейнер за бебешка пудра, с затяжкой - 2 бр. Пуховка за тяло с дръжка, Пуховка за баня и Контейнер, Детски Затягане с Контейнер,

Оценка на продукта:

BGN 3.33
Налично
Налично за поръчка

Контейнери с подходящ размер за пътуване : Тези почитатели за прах за лице и тяло за жени и деца, са идеални за ежедневна употреба с талк на прах или друг сыпучим веществоТези контейнери за ронлива прах са отлични. Качествени материали за контейнера за прах за пътуване : Нежен и ультрамягкий кожа големите пуховиков за прах за лице, подходящ за кожа, защото пудреница с пуховкой за тялото, изработени от изкуствена коса.Детски пуховки с прах нежно и няма да навредят на кожата на детето.Прости за използване на празни пластмасови контейнери : Тези пуховки за прах за тялото дойде в домашни условия, от големите пуховок лесно отстранена захар, за тялото на детето.Този продукт може да използвате и като подарък за Деня на благодарността и Коледа, за семейството и приятелите.Капацитетът козметични контейнери за еднократна употреба : Контейнер за прах за тялото е широк 3,15 инча и височина 2,75 инча, което е малко повече, отколкото на обикновена кутия за прах.Уличен контейнер за протеинового прах лесно завинчивается с капак.

Към свойства

Най-добри оферти в категория