.

.

Tissting Стоманена Сейф под формата на книга с размер на 7.1 x 4,7 x 2.2 инча, класически Сейф с парола, Надежден Потребителска Кутия за Съхранение на пари, Пари, паспорти, Биж?

Tissting Стоманена Сейф под формата на книга с размер на 7.1 x 4,7 x 2.2 инча, класически Сейф с парола, Надежден Потребителска

Оценка на продукта:

BGN 0.33
Налично
Налично за поръчка

【Материал изделия】 Сейф с кодово заключване е изработен от стомана с висока якост, която притежава добра устойчивост на корозия и компресия, както и лесно деформират или ръждаВ същото време не е лесно отваряне на сила, което ви позволява безопасно да съхранявате вещите си. 【Голям капацитет】Размерът на изисканото сейфа е 18 х 12 х 5,5 cm / 7,1 x 4,7 x 2.2 инча, а капацитетът му е достатъчно голям, за да отговарят на вашите ежедневни нужди за съхранение.Той е подходящ за съхранение на пари, паспорти, бижута и още много други и може просто да бъде поставен в етажерка за книги, библиотеката или на нощното шкафче. 【Отключване с парола】 Този сейф е оборудван с класически код за влизане, който е безопасен и надежден и може да бъде открита само след въвеждане на правилната парола, което позволява безопасно да съхранявате ценни неща, идеална за осигуряване на сигурност у дома или за пътуване с ценни неща. 【Модерна форма на】Здрав стоманен сейф е с формата на книга, с тънко майсторство на изработката и гладка повърхност, при използването му не е лесно да се почеше ръцете.В същото време повърхност цвят е ярък, му е лесно выцветить, а декоративен ефект е добър, и той също може да бъде украшение на интериора.

Към свойства

Item Type:
Safe Material

Най-добри оферти в категория