.

.

Tlovudori Памук спално Бельо, калъфки за възглавници Многоцветни Букви с цитати RAWR Означават, че те обичам в Калъфка с динозавром, Калъфка за дивана, Домашно легло, Деко?

Tlovudori Памук спално Бельо, калъфки за възглавници Многоцветни Букви с цитати RAWR Означават, че те обичам в Калъфка с динозавром,

Оценка на продукта:

BGN 0.67
Налично
Налично за поръчка

Изработен от висококачествен устойчив futon платна, естествен и лесно пачкающегосяРазмерът на покрива възглавница : 18x18 инча/45 см. * 45 см (допуска се отклонение до 1-2 см). калъф за възглавница, само на калъф за възглавници, поставяне в комплекта не са включени!! (Пере в машина, белина не може да бъде!!!).Калъфки за покрива възглавница с надпис на тема кавички (HD Digital), край пришит, облегалка естествен ленено цвят, без печат.Калъфка за възглавница с невидим цип, външен вид, по-красив, много добре сшита, лесно се облича и да стреля, тя плавно се плъзга и удобна за почистване.Нашите калъфки за възглавници могат да се използват за декорация на помещения, на улицата, спални, мека мебел, партита, кола и т., а също и като подарък за приятелите и семейството си, да се надяваме, че те ще ви носят приятен и комфортен наслада.Изработен от висококачествен устойчив futon платна, естествен и лесно пачкающегося.Размерът на покрива възглавница : 18x18 инча/45 см. * 45 см (допуска се отклонение до 1-2 см). калъф за възглавница, само на калъф за възглавници, поставяне в комплекта не са включени!! (Пере в машина, белина не може да бъде!!!).

Към свойства

Най-добри оферти в категория