.

.

Аппалачская ботаническая компанията. Органично етерично масло от лавандула - Дистиллированное пара - Чист - Изцяло естествен - Етерично масло от лавандула, за да ди?

Аппалачская ботаническая компанията. Органично етерично масло от лавандула - Дистиллированное пара - Чист - Изцяло естествен

Оценка на продукта:

BGN 2.00
Налично
Налично за поръчка

АРОМАТЕРАПЕВТИЧЕСКОЕ МАСЛО - да се потопите в релаксираща света на етерично лавандулово масло вдишайте успокояващ аромат на лавандула и донеси предлагат успокояваща эссенцию в дома си с органично етерично масло от лавандула Appalachian Botanical Co.Използвайте го в своя диффузоре, масаж масло, ванночке, спрее и много други неща!. 100% ЧИСТ, НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕНО - Нашето етерично масло от лавандула, за да дифузор се бере ръчно и се подлага на парна дестилация (от цъфтящите върхове), за да предадат истинската същност на лавандула.Произведени от смес от прованских и феноменални сортове Lavandula x посредничество ("Френска лавандула") : тя създава класически и уникален аромат, пикантен и в същото време мека, топла и в същото време хладно — съвсем не е поразителен.БЕЗ ГМО - Чувствайте се в безопасност, знаейки, че ние никога не използваме ГМО в нашия чисто етерично масло от лавандула масло и се придържа към принципите на биологичното земеделие.БЕЗ ЖЕСТОКОСТ - Ние вярваме в защита на околната среда и същества, които споделят с нас.Ние никога няма да тествате нашето органично етерично масло от лавандула върху животни. ЕСТЕСТВЕНО ОТГЛЕДАНИ И ПРЕРАБОТЕНИ В САЩ - Ние се гордеем с факта, че нашето органично етерично масло от лавандула се отглежда по естествен път и се събират ръчно в нашата ферма в Эшфорде, Западна Вирджиния, която е мелиорированной земята въгледобивната мина.Благодарение на нашите продукти, ние можем да осигурим на жителите на региона работа на втори шанс и да помогне да се проясни общност, която в продължение на поколения зависи от приходите от добива на въглища.АРОМАТЕРАПЕВТИЧЕСКОЕ МАСЛО - да се потопите в релаксираща света на етерично лавандулово масло . вдишайте успокояващ аромат на лавандула и донеси предлагат успокояваща эссенцию в дома си с органично етерично масло от лавандула Appalachian Botanical Co.Използвайте го в своя диффузоре, масаж масло, ванночке, спрее и много други неща!. 100% ЧИСТ, НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕНО - Нашето етерично масло от лавандула, за да дифузор се бере ръчно и се подлага на парна дестилация (от цъфтящите върхове), за да предадат истинската същност на лавандула.

Към свойства

Най-добри оферти в категория