.

.

Първата ми Коледа Коледна Елха Висящи Украшения Отпечатък от Крака на Детето Отпечатък на Новороденото Метално Украшение във формата на Снежинки Отпечатък от Кра?

Първата ми Коледа Коледна Елха Висящи Украшения Отпечатък от Крака на Детето Отпечатък на Новороденото Метално Украшение във формата

Оценка на продукта:

BGN 24.52
Налично
Налично за поръчка

【Коледна украса 2022】 : Нашите метални коледни украшения във формата на снежинки, изработени от устойчив на сребрист металДиаметър около 3 сантиметра.Лека, гладка и здрава.Идеално за празнични и зимни орнаменти. 【Уникално качество на изработката】 : Снимка / картинка / текст на регулируемо окачване под формата на снежинки, от бял метал, изпълнени с професионална UV-печат.Цветовете не изчезнат, не е беля и не се изтриват.Небьющийся дизайн ще се превърне в чудесен подарък за спомен за дълго използване. 【Украса за коледно парти】 : Нашето зимно украса за коледната елха идва от сребро шнурком за удобно окачване на коледна елха, стена, прозорец, градина, парапети, таван, камина, празнични пакети, венци, поднасянето на трапеза, на бутилки вино, пръстени за салфетки, коледни чорапи и др. 【Празнични подаръци】 : Това е идеалният забавен коледен сувенир с орнаменти за вашите близки, приятели, роднини, гости и домашни любимци, за да го дари с прекрасни спомени за Коледа, Нова година, Деня на благодарността, годишнина, нов дом, Хелоуин, ден на раждане, сватба, участието, детски душ и други такива случаи. 【Следпродажбено обслужване】 : Ако имате някакви проблеми с качеството на нашите акценти под формата на бели снежинки, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви предоставим най-доброто решение в рамките на 24 часа.

Към свойства

Най-добри оферти в категория