.

.

6 бр. Набор от тренировки за кримпване на тръби с размер на отворите дръжка, Инструменти за Развальцовки Медни Тръби, Удължител на тръбата на Климатика, Професионал?

6 бр. Набор от тренировки за кримпване на тръби с размер на отворите дръжка, Инструменти за Развальцовки Медни Тръби, Удължител

Оценка на продукта:

BGN 7.46
Налично
Налично за поръчка

【Използването на】 Инструмент за пресоване на медни тръби, монтаж на климатик, отворете медна тръба, за две медни тръби са взаимно свързани(Задаване на ръчна електрическа бормашина). 【Материал】 е Изработен от неръждаема стомана, има високи и еднакво твърдост и устойчивост на износване, както и висока граница на еластичност, което улеснява спойка и намалява усталостное напрежение в зоната на свързване. 【Инструмент за щамповането】Раструбы винаги ще имат еднакъв размер и ще е разкъсана един към друг; Обжимы осигуряват добра дълбочина и стегнато, което улеснява спойка и намалява усталостное напрежение в зоната на свързване. 【Удължител медните тръби на климатика】 Революционна система за формоване на тръби с използването на топлина за сметка на триене, които контактната повърхност между звънец и капак. 7/8", 3/4", 5/8", 1/2", 3/8", 1/4", 6 различни размери в комплект по ваш избор в зависимост от вашите нужди. 【Подмяна на】 Можете да използвате тренировка за пресоване на медни тръби, за да замени старото или счупен.Опаковка : В нашият пакет включва тренировка за пресоване на медни тръби 6шт.

Към свойства

Най-добри оферти в категория