.

.

Твърд калъф за носене, слот за слушалки виртуална реалност Oculus Rift S захранва от КОМПЮТЪРА и Контролери Защитен Калъф за съхранение (черен)

Твърд калъф за носене, слот за слушалки виртуална реалност Oculus Rift S захранва от КОМПЮТЪРА и Контролери Защитен Калъф за съхранение

Оценка на продукта:

BGN 61.07
Налично
Налично за поръчка

⭐Специално проектиран за игра на слушалки и контролери за виртуална реалност Oculus Rift на базата на КОМПЮТЪР, съвместим с чувствителни на допир контролери, кабели за зареждане ⭐ Защита от удари и падане, интимна грижа, удобна дръжка, дизайн на раменния колан, лесен за носене, вземете го навсякъде с вас. ⭐ Осигурява безопасността на гейминг слушалки виртуална реалност Oculus Rift на базата на КОМПЮТЪР и контролери, спокойни и организирани. ⭐ Ние също имаме защитна подплата за лещи, за да защити вашето стъкло Oculus Rift S от повреди. ⭐Само по делото.Това е най-добрият подарък за приятелите и семейството си. ⭐Специално проектиран за игра на слушалки и контролери за виртуална реалност Oculus Rift на базата на КОМПЮТЪР, съвместим с чувствителни на допир контролери, кабели за зареждане. ⭐ Защита от удари и падане, интимна грижа, удобна дръжка, дизайн на раменния колан, лесен за носене, вземете го навсякъде с вас. ⭐ Осигурява безопасността на гейминг слушалки виртуална реалност Oculus Rift на базата на КОМПЮТЪР и контролери, спокойни и организирани. ⭐ Ние също имаме защитна подплата за лещи, за да защити вашето стъкло Oculus Rift S от повреди. ⭐Само по делото.Това е най-добрият подарък за приятелите и семейството си.Технически спецификации : Цвят : Черен и сив Размери : 16.

Към свойства

Най-добри оферти в категория