.

.

N/A Детски Превръзка На главата Принцеса Дамски Превръзка На главата За Новородени Момичета Короната Лък Аксесоар За Коса Главоболие Цвете Главоболие, украса (Цвят:

N/A Детски Превръзка На главата Принцеса Дамски Превръзка На главата За Новородени Момичета Короната Лък Аксесоар За Коса Главоболие

Оценка на продукта:

BGN 11.05
Налично
Налично за поръчка

➤ Регулируема материал : той може да разшири бебешка лента за глава, така че то да отговаря на вашия отглеждане на малко дете!Тази превръзка на главата е подходящ за всички възрасти ➤ Няма и следа - той е толкова мек и лесен за главичката на детето, че си дете и дори не е наясно, че тя го носи!Не твърде голяма и не твърде близък!Подходящ за новородени. ➤ Супер еластичност и трайност : естествена красота, стилен дизайн, може да се отрази на естествената привлекателност на детето, мека кърпа, тя също така принуждава хората да блесне в този момент. ➤ Нашата жизненост за лента за коса изработена от висококачествен еластичен материал, който може да се простират десетки хиляди пъти. ☀ Подходящ за всички поводи -превръзка на главата - идеалният подарък за всеки повод!Рожден ден, детски душ, подарък за дете, Коледа, семейна фотография, празник. 100% чисто нов и високо качество, подходящ за деца от 3 месеца до 12 години.Различни цветни ленти върху главата на вашия избор на Цвят елементи, показани на снимката, може да се различават малко в монитора на компютъра, тъй като на монитора се използва друг метод за калибриране.

Към свойства

Най-добри оферти в категория