.

.

XWWDP Акумулаторна машина за подстригване на коса мъжки професионални електрически машинки за стригане Машинка за подстригване на коса Машина за подстригване на бр?

XWWDP Акумулаторна машина за подстригване на коса мъжки професионални електрически машинки за стригане Машинка за подстригване на

Оценка на продукта:

BGN 225.05
Налично
Налично за поръчка

Начин на употреба : Кабелна използванеНож от неръждаема стомана, предотвращающее дразнене на кожата, много, не се оттеглям за коса. 4 пити с различна дължина limited са подходящи за различни типове коса, и са достъпни за цялото семейство.Дължина на режещата глава може да се регулира и може да бъде телескопичната. подходящ е за масово употреба : къщи.Начин на приложение : Кабелна нож от неръждаема стомана, предотвратява раздразнение на кожата, много, не дърпа косата.4 пити с различна дължина с ограничен брой гребени са подходящи за различни типове коса, достъпни за цялото семейство.Дължина на режещата глава се регулира и може да бъде телескопичната. Подходящ е за масово употреба : Домашен спецификата на Режим на захранване : акумулаторна батерия той ли Е водоустойчив : няма Мощност : 9 W Честота : 50 Hz Напрежение : 110-240 v Шум : ≤65 Дбспецификация : 21,5 * 4 см Тегло в мрежата : 218 гццвет : ЧерныЙаксессуары : 1 * хост.

Към свойства

21.5* 4cm:
Net weight:
218 G
Colour:
Black
Accessories:
1*host

Най-добри оферти в категория