.

.

25 Piece Шпульки за шевни машини, Шпульки Sa156, Шпульки Клас 15, Аксесоари за Шиене, аксесоари, Цветна Пластмасова Шпулька с Футляром, Без конци (1 кутия)

25 Piece Шпульки за шевни машини, Шпульки Sa156, Шпульки Клас 15, Аксесоари за Шиене, аксесоари, Цветна Пластмасова Шпулька с Футляром,

Оценка на продукта:

BGN 2.93
Налично
Налично за поръчка

1 Високо качество : Шпульки са изработени от пластмаса, трайни, практични, елегантни, без чеп, не поцарапают струна.Високо качество на пластмасови тръби, в които лесно могат да се навивам на въжето, без изстискване си. За многократна употреба бобина : 25 парчета бобин за шевна машина с 1 пластмасова кутия за съхранение на защита на бобина и удобни за переноске.Това е напълно достатъчно за обичайните си ежедневна употреба. ОБШИРНИ ОБЛАСТИ на ПРИЛОЖЕНИЕ : : може да се прилага за домашни швейным принадлежностям и от машина, добър шиене, определени за хора, които се нуждаят от много намотки с конец за diy Подходящи шевни машини : съвместим с повечето стандартни домакински или търговски шевни машини Brother, Babylock, Janome, Kenmore, Elna. ЛЕСЕН за НОСЕНЕ : бобина, които са затворени в прозрачен пластмасов калъф, всяка бобина brother се намира в отделна позиция на бобина за шивашка машина, е много опростена.Защитете сонда и удобно да ги носи със себе си. ЛЕСЕН ЗА РАБОТА : Шпульку Sa156 може да се използва на повечето шевни машини.например, Brother, Baby-lock, Jano-me, Singer и т. идеален за тези, които тепърва започват да работят с или от шивашката машината. 25 броя шпулек за шевни машини с 1 пластмасова кутия за съхранение.Стандартен размер може да се използва на повечето шевни машини.С всяка намотка в отделно място, което е много организирано.Шпулька гладка и не поцарапает струна.За многократна употреба бобина тънка работа, гладка, без остри ръбове, почти не зацепляют прежда или продукт и сигурно са вязаном продукт.Различните ярки цветове отговарят на вашите различни катушкам, да ги идентифицират лесно, без да се притеснявате за выцветании, подходящ за всички. Високо качество : Шпульки са изработени от пластмаса, трайни, практични, елегантни, без чеп, не поцарапают струна.Високо качество на пластмасови тръби, в които лесно могат да се навивам на въжето, без изстискване си. За многократна употреба бобина : 25 парчета бобин за шевна машина с 1 пластмасова кутия за съхранение на защита на бобина и удобни за переноске.Това е напълно достатъчно за обичайните си ежедневна употреба. ОБШИРНИ ОБЛАСТИ на ПРИЛОЖЕНИЕ : : може да се прилага за домашни швейным принадлежностям и от машина, добър шиене, определени за хора, които се нуждаят от много намотки с конец за diy Подходящи шевни машини : съвместим с повечето стандартни домакински или търговски шевни машини Brother, Babylock, Janome, Kenmore, Elna.

Към свойства

Най-добри оферти в категория